22 Juni 2023

20.00u -
23.00u

Gespreksavond Starten met autodelen

Cultuurcentrum De Kruisboog , Sint-Jorisplein 20, 3300 Tienen

Ik doe mee!
Op donderdag 22 juni organiseert Groen Tienen een gespreksavond over autodelen in Tienen. De mobiliteit in onze stad is in volle evolutie en carsharing is daarvan een belangrijke schakel. Steeds meer inwoners willen de stap zetten, zoals elders in Vlaanderen. Maar wat zijn nu eigenlijk alle voordelen van autodelen? Wat is het verschil tussen 'particulier autodelen' en 'autodelen met buren'? Welke mogelijkheden bieden autodeelsystemen zoals Cambio en CosyWheels? En hoe gaat het allemaal praktisch in haar werk? Paula Gorissen van Avansa komt haar expertise graag met ons delen en na haar interessante uiteenzetting is er zeker ruimte voor vragen, antwoorden en getuigenissen van gebruikers.
Deze gespreksavond staat open voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp. Iedereen is dan ook welkom op donderdag 22 juni in het Crealokaal op de eerste verdieping van Vrijetijdscentrum De Kruisboog. Ontvangst vanaf 19u30, start om 20u. De toegang is gratis.
De komende maanden zal Groen Tienen nog verscheidene gespreksavonden organiseren rond diverse onderwerpen, om in gesprek te gaan met haar leden, sympathisanten en alle geïnteresseerde inwoners van Tienen en haar deelgemeenten.
Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.