Groenkrant januari

09 Januari 2013

In bijlage vind je de eerste Groenkrant van 2013. Het is de bedoeling dat deze nieuwsbrief 10 x per jaar digitaal verschijnt.In deze eerste editie stellen de mandatarissen en het nieuwe bestuur zichzelf voor.

In volgende edities gaan we in op het beleid en op concrete dossiers.

Een korte inhoud van deze editie:

Groen Café over "duurzaamheid"

Bart Staes (Europarlementslid Groen) en Jan De Smedt (directeur van de Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling) geven uitleg over de stappen op Europees en federaal vlak.

DATUM: woensdag 23 januari 2013 / UUR: deuren om 19u30, debat om 20u15 / PLAATS: Lounge van zaal Manege, Sint-Jorisplein Tienen / INFO: 0488 / 99 32 69 / www.groentienen.be/event

GROEN TIENEN : DE TOEKOMST BEGINT VANDAAG

Degenen die dachten dat de wereld zou vergaan hadden (voorlopig) ongelijk. We zijn er nog. Tijd voor een nieuw begin, nieuwe mogelijkheden in Tienen. Groen Tienen wil actief meewerken aan een goed en transparant bestuur, dat een visie ontwikkelt op lange termijn. Aantredend voorzitter Groen Tienen

[email protected]

Philippe gaat voor een sociale positieve samenleving!

OCMW-raadslid en secretaris Philippe Boone stelt zich voor

[email protected]

Groen in de provincie

provincieraadslid Bernadette Stassens over de bestuursdeelname

[email protected]

VAN 1 NAAR 2 RAADSLEDEN: ER 2 X ZO HARD TEGENAAN

Voor de eerste keer in haar geschiedenis haalt de groene partij twee zetels in de Tiense gemeenteraad. Dat is een stimulans om ons harde werk verder te zetten - jammer genoeg nog steeds vanuit de oppositie.

gemeenteraadsleden [email protected] en karin.struyf @groen.be