Hoe verplaatsen we ons in Tienen?

11 September 2015

Hoe verplaatsen we ons in Tienen?

De Week van de Mobiliteit in september is uitgegroeid tot de belangrijkste campagne voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik. Overal in Europa zetten lokale besturen, scholen en verenigingen hun schouders onder duizenden autoluwe initiatieven. Op die manier pleiten ze krachtig voor een vlotte, comfortabele, veilige en milieuvriendelijke mobiliteit. Ook Groen Tienen steunt de Week van de Mobiliteit: zaterdag 19 september brengt Groen Tienen 'zich verplaatsen in Tienen' in beeld. Hoe verplaatsen wij ons in Tienen? Staan we ook veel stil? Wat is voor welk traject het beste vervoermiddel? Is dit ook goed voor jou en voor je portemonnee? Wat doet het met onze stad en met de wereld?

Groen Tienen doet de test. Jij ook?

Afspraak om 14.45u aan het station, het zwembad of het Houtemveld.

Breng je wagen, benenwagen, fiets, rolstoel, rollator en stappenteller mee.  En we testen welk vervoermiddel je het meest duurzaam naar de Grote Markt brengt.

Of kom naar onze tent op de Grote Markt vanaf 15 u en beleef alles van op de eerste rij.


Persmoment

U bent van harte welkom op maandag 14  september 2015 om 19u in het Theatercafé. Daar legt Groen Tienen uit waarom een duurzame mobiliteit zo belangrijk is, in Tienen en in de rest van de wereld.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: John Vankeijenberg, voorzitter Groen Tienen - 0488 99 32 69

Op weekvandemobiliteit.be vindt u meer informatie over andere acties die week.