Philippe Boone maakt plaats voor Jan-Frederik Kinnaert in OCMW-raad

11 September 2015

Philippe Boone maakt plaats voor Jan-Frederik Kinnaert in OCMW-raad

"Dit was mijn allerlaatste OCMW-raad zodat de fakkel kan doorgegeven worden aan Jan-Frederik Kinnaert (de toekomst van Groen Tienen). Eveneens dank ik John Vankeijenberg,Tom Roovers, Ann en Bernadette Stassens voor hun ondersteuning. En zelfs collega's van andere partijen wink-emoticon

Ik zelf ga uit de frontlinie als OCMW-raadslid en bestuurssecretaris Groen Tienen om andere horizonten op te zoeken.

Mijn twee speerpunten waren kinderarmoede en het afremmen van de willekeur in de aanpak van verkoop van de OCMW kroonjuwelen.

En ik ben er toch deels in geslaagd omdat de nieuwe meerderheid van het OCMW daar toch werk gaat van maken heeft men beloofd en niet alleen teren op de subsidies van 54.000€ want daar komt men niet ver mee om de kinderarmoede van 14% aan te pakken.
Toch had ik jullie gewezen op punt 6 en 7 van de OCMW-agenda omdat ik die zal goedkeuren. Wat eigenlijk niet van mijn gewoonte was.

Maar door dit goed uit te praten met de meerderheid binnen het OCMW, kan Groen Tienen zich daarin vinden, als dit gebeurt met oog voor het doelpubliek (o.a. kinderarmoede) en niet enkel om leningen af te betalen en infrastructuur te financieren.

Dus bedankt Groen voor deze unieke kans die ik heb gekregen!!!"