Tienen Fietst en Loopt: zondag 4 juni

13 Mei 2017

Zin in een fietstocht doorheen het prachtige golvende landschap rond Tienen? Al joggend het vernieuwde Vianderdomein en de fruitboomplantage Reynaerts bewonderen? Dat kan! En wel op zondag 4 juni tijdens Tienen Fietst en Loopt. Groen Tienen fietst en jogt alvast mee. En u?

Er zijn drie bewegwijzerde fietsroutes:

  • Het gezinstochtje van 24 km loopt langs rustige (verkavelings-)wegen en prachtige landschappen. Een aanrader voor gelegenheidsfietsers en gezinnen met kinderen.
  • De gulden middenweg is een rit van 43 km waar u nieuwe plekjes kan ontdekken in golvende landschappen.
  • De koninginnenrit van 69 km is een fietstocht met een aantal hellingen voor de geoefende fietser langs rustige secundaire en verkavelingswegen met als keerpunt het belevingscentrum Sven Nys in Baal.

U kunt op fietstocht vertrekken tussen 08.30 uur en 14.00u. Om 13.30 uur is er een groepstart voor het gezinstochtje.
De jogging loopt langs een parcours van 5 km door het Vianderdomein en de fruitboomplantage Reynaerts en start om 14.30 uur, inschrijven kan ter plaatse om 14 uur.

De fietstochten en jogging vertrekken aan Huis in de Stad, Hamelendreef 60 in Tienen.

Groen Tienen oliet tegen dan ook de benen en staat klaar om samen met u 24 kilometer te fietsen en 5 kilometer te joggen.
Uitpuffen kan na afloop met een drankje op het terras bij Huis in de Stad. Daar staat ook een springkasteel voor de kinderen.

Tienen fietst, Groen Tienen fietst, u toch ook?

Graag tot dan!

John Vankeijenberg,
Voorzitter Groen Tienen