Uit de gemeenteraad

06 December 2012

Uit de gemeenteraad

Hier vind je maandelijks een verslag van wat ons nauw aan het hart ligt in Tienen. Lees de tussenkomsten van Groen in november .

hier

Lees de tussenkomsten van Groen in oktober hier.

Lees de tussenkomsten van Groen in juni hier.

Lees de tussenkomsten van Groen in mei hier.

Lees de tussenkomsten van Groen in april hier.

Lees de tussenkomsten van Groen in maart hier.

Lees de tussenkomsten van Groen in februari hier.

Lees de tussenkomsten van Groen in januari hier.

Transparantie en openheid zijn belangrijke begrippen. Groen wil graag betrokken burgers, die interesse betonen voor het beleid dat in hun stad gevoerd wordt.

U bent welkom op de gemeenteraad. Deze openbare vergadering vindt maandelijks plaats in de raadszaal van het stadhuis. U vindt de data hier. Maar misschien denkt u na een bezoek aan de gemeenteraad: ik dacht dat er meer inhoudelijk gediscussieerd zou worden? Dat begrijpen we. Wij vragen dat ook expliciet aan het nieuwe bestuur.

Op gemeenteraadscommissies lukt dat soms wel. Deze zijn ook openbaar en gaan de maandag, dinsdag en woensdag voor de gemeenteraad door in het oud politiekantoor, naast het stadhuis.

Misschien wil u gewoon een punt aanbrengen op de gemeenteraad? Ook dat kan.  Mail [email protected] en ik kijk wat ik voor u kan doen.

Vanaf januari zal Groen een tweede gemeenteraadslid hebben met Karin Struyf (links op de foto). Dan kunnen we onze stem dubbel zo luid laten horen!

beste groeten,

Tom Roovers, gemeenteraadslid voor Groen